Logo text

Al Pacino & Robert DeNiro

Nu Movies

29 09 2011

Al Pacino (71) a Robert DeNiro (68), oba kdysi bez řečí platili za jasnou záruku herecký kvality, ale s přibývajícím věkem už se odehrálo i šlápnutí vedle. I tak vždycky zpozorním, když jeden z nich chystá nějakej novej film. Tentokrát chystaj oba dva a my tu máme pro vás ochutnávky v podobě trailerů. I když u jednoho z nich jde pouze o teaser, ze kterýho se nic moc nedozvíte.

DeNiro se objeví v paranormálním thrilleru s názvem Red Lights, jehož děj se odehrává okolo psychologa a jeho asistenta, které studium paranormálních jevů přivede k objevu neznámého druhu média. Po jeho boku se ve filmu objeví taky skvělej Cillian Murphy a nebo Sigourney Weaver. Režie připadla na španěla Rodrigo Cortése.

Al Pacino si zahraje v krimi thrilleru The Son of No One o mladém policistovi, který je přiřazen jako pochůzkář do hoodu ve kterém vyrůstal. Stará tajemství, jež měla navždy zůstat pohřbena mu ale opět začínají zasahovat do života. Ve filmu si také zahrají např. Ray Liotta, Channing Tatum či Katie Holmes. Režie Dito Montiel.

Ani jeden z filmů nemá doposud stanovenou premiéru v českých kinech, což se snad brzy změní. Sledujte postery a trailery z obou připravovanejch snímků níže.


The Son of No One


Red Lights


13