Logo text

Beef
Fiddy VS. Lil Wayne & Game

30 09 2011

První a poslední beef, o kterym jsme si u nás na webu psali, byl nedávnej spor Bay Area velikánů Too Short VS. Messy Marv. Rappeři už jsou v současnosti o dost mírnější než dřív a do křížku se dneska pustí málokdo. Vyjímkou budiž 50 Cent, kterej dva dny nazpátek vypustil ven track Love, Hate, Love, ve kterym si podává Weezyho a taky dlouholetýho rivala, kterým je Game.

Pro Lil Wayna má například rhymes jako: “Actin’ like a white boy bored / Now you wanna jump a flight of stairs on a skateboard”, kdy naráží na jeho nedávný zrakvení na skateboardu a nebo třeba “Why the fuck your pants so tight? / You trying to show niggas your ass, your alternative life”.

Game slíznul o něco osobnější slova: “You said you was gonna see me when your homie got shot / It’s been a while so I’m guessing you must’ve forgot / Once again you forget ain’t this some shit / You forgot about me bitch I wrote your hits.” a už na svym Twitteru ohlásil odpověď hned jak se dostane do studia. Pokud máte zájem, dávejte celej track Love, Hate, Love včetně lyrics a počkejme co bude dál.

50 Cent
Love, Hate, Love

13