Logo text

NYC Billionaire Girls Club Premiéra

05 10 2011

Pharrellova značka Billionaire Boys Club uvedla na začátku září svou první dámskou kolekci. Release party byla přímo úměrná dlouhému čekání na premiéru Billionaire Girls Club a konala se v úvodní den newyorského Fashion Weeku v rámci Fashion´s Night Out. Exkluzivní otevření kolekce dámských triček a tílek proběhla v pobočce v SoHo. Přízemí obchodu je vyhrazeno pro Ice Cream, zatímco v prvním patře je Billionaire Boys Club a konečně i Billionaire Girls Club. Právě tato část obchodu byla vyhrazena pro dámy, kterým měl být nákup BGC triček zpříjemněn jahodovým a broskvovým likérem Qream a dokonce i jeho samotným autorem, Pharrellem.

Když jsem dorazila na místo, stály přede mnou dvě dlouhé fronty. Holčičí řada byla o pár metrů delší. Setkání s Pharrellem měly sice zaručené jen dívky, pro tento večer však byly vytvořeny nové designy klučičích triček z kolaborace Billionaire Boys Club a A Bathing Ape, z nichž tři byly k dostání v obchodě BBC a další tři v BAPE, který měl pobočku o pár ulic dál. Dovnitř se moc často nepouštělo a vypadalo to, že tam chvíli postojíme. Pak ale zevnitř vyšel Tyler The Creator a ze dvou dlouhých řad se stal jeden velký dav. Ten totálně obklopil taxi, do kterého Tyler nastoupil. Vzniklo menší davové šílenství, lidé bušili do oken, dokonce začali lézt po autě a taxi se rozjelo až poté, co přijela policie. Díky tomu jsem se ale dostala do popředí řady, která se opět začala organizovat.

Za moment už jsem si nepřipadala jako na exkluzivní akci, ale jako ve frontě na oběd na základní škole, když pár dívek začalo vykřikovat na členy security, že tyhle holky tady nestály a ať je pošlou na konec. Po pár dalších strkanicích a dohadech jsem byla konečně privilegovaná na vstup dovnitř. Prošla jsem Ice Cream částí a po schodech, lemovaných neonovým nápisem „Wealth Is Of The Heart And Mind. Not The Pocket“, jsem dorazila do patra, kde bylo oblečení BBC, nově i BGC a konečně Pharrell. Seděl na lavičce, fotil se a bavil se s lidmi. Atmosféra byla skvělá. Hudba, drinky, super interiér i nová kolekce. Pharrell vypadal dost unaveně a i když bylo vidět, že má dost, choval se ke všem výborně. Bylo jasné, že zájem lidí nebere jako samozřejmost. Měl se zdržet od šesti do jedenácti hodin (což byl program všech akcí zapojených do Fashion´s Night Out), po incidentu s Tylerem ho ale policie požádala, aby odešel už v deset. Když Pharrell vyšel ze svého obchodu, všichni stále čekali v zástupech a dav opět začal šílet. Nikdo si ale nedovolil bouchat do skel jeho auta nebo ho obklíčit. Možná to bylo tím, že to nebyl yellow cab. Nebo to bylo tím, že Pharrell v rychlosti neproběhl do auta, ale nechal se vyfotit. Důvod byl ale pravděpodobně úplně prostý – byl to Pharrell.

pics + report by leny

leny