Logo text

Beyoncé
& Kelly Rowland

02 11 2011

Beyoncé zveřejnila za uplynulé tři týdny hned tři nová videa ze svého posledního alba s názvem 4. Ty mají neobvyklý úspěch. Po týdnu dosahují přes 6 milionů zhlédnutí a videoklip k hitu Run The World, který měl premiéru před 5 měsíci, vidělo přes 98 milionu lidí. Tím se postarala o to, aby se o ní psalo i v jiných souvislostech, než jen s očekáváním prvního potomka, jehož otcem je její manžel Jay-Z. Ne všechny články zaplňující média však hrají v prospěch Beyoncé.

První ze tří nových videí je k singlu Countdown, kde jako inspirace posloužila 60. a 70. léta a dnes již legendární hvězdy jako The Supremes, Audrey Hepburn ve filmu Funny Face, Brigitte Bardot, Andy Warhol nebo modelka Twiggy. Po použití choreografie z belgického tanečního díla Rosas danst Rosas byla jeho choreografkou Anne Teresa De Keersmaeker nařčena z plagiátorství a média zahltily zprávy o zvažované žalobě.

Countdown

V dalším videoklipu, tentokrát k songu Love On Top, vzdává Beyoncé hold klučičí r&b skupině New Edition, zejména jejich hitu If It Isn´t Love z roku 1988. Co ale lokální fanoušky zřejmě zaujalo nejvíce, je vojenská čepice, kterou má Beyoncé na hlavě. Ta údajně patří do uniformy Československé lidové armády. Odznaky na čepici pochází z různých období Česka i Československa. Znak s dvouocasým lvem určitě poznáte.

Love On Top

New Edition
If It Isn´t Love

V nejnovějším videu Party hostuje J. Cole a zahrála si v něm i sestra Beyoncé Solange Knowles a bývalá kolegyně z Destiny´s Child Kelly Rowland.

Party

Ani Kelly rozhodně nestojí na jednom místě. Za poslední tři týdny přinesla dva nové videoklipy ze svého třetího alba Here I Am. Po sexy videu k Motivation zůstává na podobné vlně i u Lay It On Me s Big Seanem. Ten momentálně čelí obvinění ze sexuálního zneužití sedmnáctileté dívky. Down For Whatever, s modernějším beatem, je zatím poslední klip Kelly Rowland.

Lay It On Me

Down For Whatever

leny