Logo text

Ryan Gosling's
Nu Movies

15 11 2011

Ryan Gosling sklízí momentálně úspěchy po celém světě se svejma aktuálníma filmama Crazy, Stupid, Love a především vynikajícím Drive. Tenhle mladej kanaďan, kterej oslavil teď o víkendu svoje jedenatřícátý narozeniny, míří vysoko a to nejen díky svýmu ledově klidnýmu swagu.

Sám dánskej režisér Nicolas Winding Refn, kterej má na svědomí zmiňovanou bombu Drive, spolu s Goslingem plánuje hned dva další filmy. Kriminální drama Only God Forgives, jež by se mělo objevit v příštím roce a poté sci-fi drama Logan’s Run, který nás zavede do roku 2274, kdy počítače řídí lidské životy a kontrolují populaci na planetě. Platí zákon, že žít můžete maximálně do třiceti let a o doržování zákonu se starají tzv. sandmani. Ti mají za úkol vyhledávat a eliminovat runners aka ty kterým je nad třicet. Film se bohužel dočkal dvouletého odkladu a v plánu je tedy na rok 2014.

S režisérem Rubenem Fleischerem chystá Gosling krimi drama s názvem Gangster Squad, kde hraje mafiána Jerryho Wooterse. Ve filmu, který líčí prostředí mafie v Los Angeles v letech 1940-1950, hrají kromě Goslinga i Emma Stone, Nick Nolte, Josh Brolin, nebo Sean Penn. S Emmou Stone si Ryan zahrál již ve zmíněné komedii Crazy, Stupid, Love.

Derek Cianfrance režíroval Goslingův loňskej film Blue Valentine, drama o vztahu dvou lidí inspirovaný osobníma zážitkama režiséra samotnýho. I on už s Goslingem plánuje natočit další film. Ten se bude jmenovat The Place Beyond the Pines a půjde o kriminální drama thriller, kde se objeví také Bradley Cooper, Ray Liotta, či pohledná Eva Mendes, se kterou Ryan Gosling momentálně chodí. V tomto filmu si tak trochu po vzoru Drive zahraje Ryan profesionálního řidiče, tentokrát však motocyklovýho, kterej sklouzne k vykrádání bank, aby měl dost peněz pro svýho narozenýho syna. Společně si skřížej cesty s policejním nováčkem (Cooper), což má za následek množství vzájemnejch konfrontací a fotka pod článkem je čerstvě uvolněná z natáčení právě tohodle filmu, kterej se dostane do kin v roce 2013.

13