Logo text

KMENY
Release party
v MeetFacory!

BB B
17 11 2011

Knihu KMENY mapující současné městské subkultury vyprovodí do světa 1. prosince velkolepý večírek ve smíchovské MeetFactory. Nenechte si ujít premiéru publikace, která vznikla pod taktovkou Vladimira 518 a na více než pětistech stranách v esejích a fotografiích představuje alternativní sociální skupiny dnešního velkoměsta jako jsou gotici, motorkáři, blackmetalisti a nebo kulturisté.

Stejně jako na stránkách knihy se i na release party potkají hudební styly hip hop, electro, ska nebo punk. Hrát bude absolutní domácí hiphopová špička DJ Wich, Bounce! Bounce! alias Kay + Tvzex ze Sunshine, punk-rockoví DJové Prague City Rockers, klubový specialista Layup nebo ska DJ Buqi.

Na knižní trh se zde vypustí unikátní publikace, která na více než pětistech stranách odhaluje současnost české subkulturní scény. O doprovodné texty se postarali přední čeští publicisté či kmenoví insideři mezi nimiž jsou například publicista Kamil Fila, rapper James Cole nebo zpěvák Kay Buriánek. Vizuální podobu komunit odhalí více než tři stovky barevných snímků fotografa Tomáše Součka.

Akce i kniha vzniká pod záštitou projektu BU2R a publikaci vydávají společnými silami Bigg Boss a Yinachi.

Ještě teplé výtisky knihy budou k prodeji za zvýhodněnou cenu 490,- Kč. Večírek začíná v 19:00 a vstup je zdarma.

Více informací o KMENECH najdete na oficiálním Facebooku knihy

boss