Logo text

Dismantle
v pátek v Praze!

M
14 12 2011

Dubstep je všude. Z undergroundového subžánru UK Garage se během let stala světová senzace a zdá se, že tento boom jen tak neskončí. Mladých producentů je víc a víc, ale procento těch, kteří dokáží přijít s něčim novým, je stále menší. Jedním z těchto novátorů je Dismantle. Producent, který se nebál zkusit to udělat jinak, a stal se tak na Dubstepové scéně senzací díky trackům, které vlastně ani Dubstep ve skutečnosti nejsou.

Teprve devatenáctiletý Dismantle z Brightonu dělá muziku už pět let, jeho snaha se však zůročila až letos. Největší zásluhu na tom měly hity Computation a Word Dance, které ovládly svět svou taneční atmosférou a vysloužily si rewindy z rukou těch nejpovolanějších DJs a to nejen těch Dubstepových. Už jen fakt, že singl, na kterém se oba tracky objevily, byl vydán na N-Typově labelu Wheel & Deal, mluví za vše. Computation si na letošním Notting Hill Carnivalu dropnul i Diplo, Skream a Benga hráli Computation i Word Dance snad na každé letní akci a není se co divit, že má Dismantle na kontě už druhý guest mix ve Skream & Benga show na BBC Radio 1. K tomu připočtěte back 2 back sety s Hatchou, N-Typem, nebo Kutzem, které už má tento mladý producent za sebou a musí vám být jasné, že tohle není jen tak.

Dismantle je zkrátka výjimečný talent, což potvrdil i na svém dalším EP – The Dismantle EP, které vyšlo v řijnu na Biscuit Factory Records a najdete na něm hity Clone a Last Line, spolu s nimi neméně kvalitní Get On It. Nyní připravuje Dismantle další dva releasy – Warp a Times Up, a k tomu všemu také vládne Brightonu se svou crew Gangoon Dubz. Do Prahy se poprvé podívá už 16. prosince, a podle všeho budou padat bomby. A kde jinde si líp užijete bombardování, než v protijaderném krytu?

O support se postarají A51 DJs Smack a Chik a Kombucha Boys Double J a Enemy ve speciálním back 2 back setu. Navíc se můžete těšit na Dubsteblog DJs, kteří dostali na starost druhou stage a na Bunker Party posílají Dirty Little Toastera, Stiflera a Normana Batese. Aby toho nebylo málo, máme i tajnou třetí Secret Butick House stage, na které zahrají Radio a Face. To vše již 16. prosince v Cover Place!

LUXURYSTEPZ & A51 present
BUNKER Party vol.II
16 / 12 / 2011, Cover Place, Freyova 27, Praha
vstup 150/200 czk

smack