Logo text

Star Wars Videos Vol. 2:
Lightsaber Duels

FI
21 01 2012

Co je jednou z charakteristik Star Wars filmů? Světelné meče Jedi rytířů. V této druhé části 4 dílné série věnované internetovým videím inspirovaných Hvězdnými válkami se podíváme právě na ta videa, která mají jako své hlavní téma světelné meče: Lightsabers.

Star Wars Videa: Star Wars Kid

Star Wars Kid
Na tomto kratším klipu vidíme školáka, mávajícího okolo sebe tyčí, která má představovat světelný meč ze Star Wars. Autor, který v klipu sám „šermuje“ se ve škole natočil na videopásku, kterou nechal ležet ve škole a která se dostala pod ruku jeho spolužákům. 1:49 minuty trvající záznam se posléze objevil na YouTube a shlédlo ho 24milionů diváků!!
Pro více informací o Star Wars Kid klikněte zde.

Star Wars kid Drunken Jedi
Výše představené video „Star Wars Kid“ bylo dodatečně jiným umělcem obohaceno a upraveno o speciální efekty hodné filmového studia. Možná i právě proto vidělo tento upravený, 0:35 minuty trvající klip již téměř 11.5 milionů lidí!

Star Wars – Old Men Lightsaber Duel
Po vzoru Star Wars Kid klipu zeditoval jiný umělec záznam starších mužů bojujících s tyčemi na ulici. Tato 1:31 minuty dlouhá bitka je opravdu unikátní a výtečná, i přesto že byla viděna jen 370.000 návštěvníky.

Star Wars Videa: Souboje se světelnými meči.

Lightsaber fight
Souboj dětí na louce. Přes 4 miliony diváků.

Star Wars Lightsaber Duel
Dva kluci v lese bojují za pomocí světelnách mečů. Viděno téměř 2,5 miliony diváků.

CONCRETE HUSTLE lightsaber duel
Souboj na krytém parkovišti, kde jeden z bojovníků používá oboustranný světelný meč. Tento 4:23 minuty dlouhý klip vidělo přes 5 milionů diváků.

Následující 3 klipy patří podle mě k těm vůbec nejlepším soubojům s „lightsabery“! Producenti těchto krátkých filmů odvedli opravdu úžasnou práci. Ve třetím videu dokonce můžeme nahlédnout do pozadí produkce těchto videí. Hodně zábavy s Ryanem a Dorkmanem!

Ryan vs Dorkman
Zde jsme svědky souboje s nečekaným koncem odehrávajícího se v továrně. Klip shlédlo již více než 6ti milionů návštěvníků!

RvD2: Ryan vs. Dorkman 2
I zde sledujeme souboj dvou aktérů, který se odehrává v industriálním prostředí. Příběh je napínavý, podmalovaný hudbou a nechybí ani useknutá končetina a různé zápletky na konec. Sledovanost tohoto 10:04 minuty dlouhého klipu překročila 6,5 milionu diváků.

RvD2 DVD: Visual Effects Sneak Preview
Zde se můžeme podívat na produkci speciálních efektů z předešlého videa…

A na závěr skvělej speciální bonus:
Jedi A-Holes Strike Back

Star Wars Videos Vol. 1

dave25