Logo text

Kompletní návod k NADZEMÍ

M BB
25 05 2012

1. Co je NADZEMÍ EP? – Nadzemí EP je čerstvá porce českého rapu z Biggbossího háje, 8 nových věcí. Autoři jsou James Cole, La4 a Mike Trafik. Jednu věc si vzal na starost Dj Wich a jediný host je Vladimir 518.

2. Kde si mohu NADZEMI poslechnout? – NADZEMÍ si lze v celé kráse poslechnout na youtube na kanálu BIGGBOSSTUBE. Je také k dispozici k free downloadu ve formátu 320 kbps na stránkách biggboss. (ikona pro stažení se nachází v pravém horním rohu)

3. Existuje NADZEMÍ také ve formě fyzického nosiče. A pokud ano, kde ho lze zakoupit? – Ano, existuje. Byla vylisována limitovaná sběratelská edice. Nejbližší možnost zakoupení je dnes, 25.5., od 15:00 do 18:00 v obchodě Ikonik (Ostrovní 25, Praha 1), kde proběhne i autogramiáda. Na dobírku ho lze získat z biggbossího eshopu. Od pondělí bude k dostání také v síti obchodů Queens, která také disponuje zásilkovou službou.

4. Kdy mohu vidět NADZEMÍ naživo? – Dnes, 25.5., zhruba od 20:00 na Tatoo Convention (Průmyslový palác na Výstavišti), proběhne NADZEMÍ set. CD zde také bude k dostání. Tatoo Convention je celodenní akce, vstupenka je platná od 13:00 až po trvání koncertů. Kromě toho se plánuje veliké podzimní turné.

5. Potřebuji vědět ještě něco? – Ne, nyní je třeba si užívat NADZEMÍ v celé jeho spanilosti.

ďurech