Logo text

FOAMO v ČR
Tuto sobotu na střeše OD Kotva!

M
08 06 2012

Pokud ještě nemáte program na tuto sobotu, tak teď už ho máte! V Čechách se objeví rychle vycházející hvězda houseu z UK, Foamo. Jde o druhé konání úspěšné Rooftop Party na střeše obchodního domu Kotva přímo v centru Prahy. Hlavní stage doplní Smack, Tuco, Layup, Dmitry a Trusty. Druhou zase Dryman, Z-Kat, Alyaz, Ponyk, Montrej a Tomas. Ano, stage budou tentokrát dvě, takže si na své přijdou snad všichni. Následuje obsáhlejší tiskovka a v sobotu se vidíme.
-————————————————————————————————————
Na další ROOFTOP PARTY se máme skutečně na co tešit. Po povedeném prvním díle, zaměřeném především na dubstep a domácí djs, se nám totiž podařilo připravit skutečnou lahůdku!
Na pokračování ROOFTOP PARTY, která se rozroste o novou hlavní stage, do další zrekonstruované místnosti 5. patra OD KOTVA, se poprvé v ČR představí jedno ze současných top jmen electro-housové scény, ceněný producent a DJ FOAMO!
FOAMO, vlastním jménem Kye Gibbon je už nyní ve svých 22 letech považován za jednoho z největších talentů vzešlých z UK za posledních pár let. Kluk z High Wycombe poblíž Londýna, odkojený na klasických ostrovních žánrech drum & bass, grime, dubstep a garage, se intenzivně věnuje produkci a djingu již od svých 14 let. Avšak od doby, kdy díky pořadu Kissy Sell Out na notoricky známé britské stanici Radio 1 přičichl k housově orientovaným beatům, začala jeho kariéra raketově stoupat. Hned jeho první releasy Moving It Over Here, Everything Cool a Rockman zaznamenaly velký úspěch a už v roce 2009 pak Kye absolvoval tour po USA a Austrálii. Hrál na festivalech po celém světě a díky svým djským skills se stal residentem v klubech v UK i na Ibize. Není tedy divu, že má na kontě nespočet kolaborací a remixů se spoustou zvučných jmen jako je Franz Ferdinand, Man Like Me, La Roux, Diplo, Laidback Luke, Lee Mortimer, Jack Beats nebo Carl Cox a jeho práce je podporována všemi od Annie Mac až po DJ Zinca.
Do detailu vypilované beaty, plné silných basových linek a chytlavých vokálů, tvoří spolu s precizní djskou technikou a zálibou v úpravě treků, specielně pro své sety, nezapomenutelnou show, kterou si budete moc vychutnat už 9.6. v prostorách 5. patra legendárního obchodního domu Kotva!
FOAMO také nedávno vydal nové EP Tremors, které však svým rozsahem 8 treků připomíná spíše album a svou vysokou kvalitou a peckami jako “Vibrations” nebo “Sherlock” jen potvrzuje všechny superlativy vyřčené výše. Aktuálně spolupracuje s RacknRuin na projektu Gordon City a těší se na své první vystoupení v ČR!
-————————————————————————————————————
Foamo.net
Soundcloud
Klub bude otevřen od 21:30. Vstupenky jsou v předprodeji v síti Ticketportal za 150czk + poplatky, na místě do 23:00 200czk poté 250czk.
Interiér Clubu Palanca, první místnost