Logo text

Are We Bastards?!

Nové číslo
právě online!

20 06 2012

Dnes, ve středu 20.6.2012, vyšlo deváté vydání virtuálního street magazínu Are We BASTARDS?! Nové číslo dvouměsíčníku je pro všechny čtenáře dostupné zcela zdarma na webu bstrds.cz, kde vychází ve virtuálním flash prohlížeči. Pro uživatele iPad, iPhone, android telefonů, tabletů, nebo pro ty, které virtuální flash podoba časopisu nebaví, je připraven také odkaz na jeho PDF verzi a to přímo tady.

V aktuálním vydání je pro Vás připraveno:

Ti co se zajímají o současné české výtvarné umění jistě mají v podvědomí jméno Jan Gemrot. Ti co toto jméno slyší poprvé, avšak i ti, kteří práci Jana Gemrota znají mohou zajásat. Právě s tímto umělcem a velmi sympatickým člověkem je totiž velký profil v aktuálním čísle Bastardů. Můžete se těšit na menší průřez jeho aktuální tvorbou. Portréty k rozhovoru, ale rovněž na samotnou obálku magazínu a úvodník vydání nafotil, jak jinak než Dereck Hard. Úvodní slovo k celému magazínu napsal přímo Jan Gemrot.

Současný stav hudebního žánru reggae, který dal vzniknout mnohým současným trendy hudebním žánrům a směrům trošku osvětlí rozhovor s Lukášem „Admirálem“ Kolíbalem, který je mecenáš a skutečně velký znalec reggae. Kromě toho je Lukáš také DJ, moderátor na rádiu a organizátor eventů. TOP fotky dodal přední český reggae fotograf Robert Kiss. Koho zajímá hudba, toho bude jistě zajímat tento zajímavý rozhovor.

BMX 530 IA je jízda DJe a producenta Mike Trafika. MyRide tohoto vydání představí jednoho z prvních obdivovatelů značky BMW na české rapové scéně.

V rubrice o urban sportech Move najdete interview se skaterem Maximem Habancem, který patří ke špičce českého skateboardingu.

Rubrika Stylecheck představí skutečného fajnšmekra přes oblečení, doplňky a vůbec styl obecně. Dámy a pánové DJ, rapper, promotér a kdo ví co ještě… Smack.

Ilustrace, nebo lépe řečeno koláže k novému vydání vytvořil umělec Michal Škapa.

A samozřejmě spoustu dalšího skvělého obsahu v našich pravidelných rubrikách Listen, Watch, Read, Observe, Style, Play, Bastards Supermarket či Komiks.

CLICK COVER 4 NEW ISSUE!!!!!

biggboss