Logo text

4 otázky pro
LA4, Marat, L.D. (MAAT)

BB
27 01 2011

Tyto tři jména spojuje momentálně rychle se blížící datum 4.2.2011, datum kdy Bigg Boss Posse obsadí Rock Café a pompézně pokřtí CD Gyzmo. Jak tenhle den budou prožívat jeho hlavní účinkující, co speciálního připravujou a jak bude vypadat jejich afterparty, to všechno je obsahem následujícího krátkého interview.

Co děláš v den koncertu? Relax, sport, drogy, tréning? Nebo všechno dohromady?

LA4: Někdy tréning, když delší dobu nehrajeme. Relaxovat nemusim. Naopak, čím akčnější den, tím líp. Drogy ne,) V den hraní nepálim. Až po, nebo během koncertu.

Marat: Jak kdy, snažim se relaxovat pomocí filmu nebo playstationu, ale zároveň si minimálně jednou projíždim všechny tracky, který budu hrát. Těsně před odjezdem na koncert ještě vždycky probíhá zkouška a příprava playlistu.

L.D.: Většinou hraju Xbox 360, pak se vykopu z bytu a mířim směrem do studia. Zlehka si projedem sloky, pak si prohodíme pár slov, o tom že zvukař to nejspíš zas celý posere a jede se na určený místo.

Co speciálního připravuješ pro Rock Café?

LA4: Speciální jsou Djs – South vs Detroit rap. Jinak syrovou show a Gyzmo dekorace.

Marat: Během mojí show zazněj nějaký starý věci s Lucasem, ale především se budou hrát nový věci, který v Praze ještě nezazněly, např. V tomhle městě nebo Real shit. Exkluzivně zazní jedna, možná dvě veci z mýho
připravovanýho mixtapu, který ještě nikdo nemohl slyšet.

L.D.: Vzhledem k tomu, že nám 13.prosince vyšla deska MAAT – All-in, takže to bude pražská premiéra naší nový desky. Jde o podporu LA4 křestu, takže dáme jen část naší show, ale o to více energie do toho můžeme dát. Speciální je i to, že momentálně jezdíme v jiným složení než doposud a to ve složení MAAT + EMERES.

Jak obvykle vypadá tvůj program po skončení koncertu? Odjíždíš domu, měníš lokál, nebo zůstaváš s lidma na svý party?

LA4: Většinou v backstagi ubalíme, dopijeme flašku slivovice a jedem zpět. Záleží, jak jsme daleko od Prahy. Po Rock Café určitě after na Lávce.

Marat: Záleží na tom jaká je nálada a jestli je v plánu něco druhej den. Někdy zůstávám v klubu až do zavíračky, naopak někdy jedu domů dřív. Každopádně po poslední téměř dvoudenní afterpárty jsem se rozhod si na nějakou dobu trochu odpočinout.

L.D.: Většinou se to snažim celý vydejchat, ale jakmile slezeš ze stage, tak ti lidi nedaj moc prostoru. Na druhou stranu nerad utíkám hned do backstage. Užívám si kontakt s lidma, snažim se prodat All-in a pak teprve zalejzám. Většinou dáme jen pár drinků, věnujeme se fans a odjíždíme domů.

Ok, na závěr – Jaký jsou plány na nejbližší měsíce? Co můžou lidi od tebe
očekávat?

LA4: Nahrál jsem zase pár featů. Konkrétně na 3 desky. Postupně to bude vylejzat. Natáčíme s Hugem klip na “Relativně spokojenej kak“ a určitě bych chtěl pak ještě jeden udělat. Samozřejmě taky sólo shows s Dj Enemy… Nejbližší je 12.2. v Jihlavě.

Marat: Mám rozdělanej mixtape, kterej se bude jmenovat You talking to me?. Polovinu věcí už mám natočenou, takže mě v nejbližších měsících čeká spousta práce ve studiu a finalizace celýho toho projektu. Taky jsou rozdělaný nějaký nový klipy.

L.D.: Jak jsem řekl, nedávno nám vyšla deska. Snažíme se prodat co nejvíc kusů a celkově se chceme věnovat týhle desce, ať už se to týká připravovanejch klipů, radii nebo koncertů. Je toho hodně. Současne se vznikem ALL -IN vznikala i naše další deska ’’EuroFlow’’. Na tuhle desku už máme koncept, 4 tracky, pár beatů a pár témat. V šupliku máme i spoustu free singlů co budem vypouštět ven. PVP label chystá kolekci triček MAAT, který by snad do 14 dnů měli být, mixtape DJ Jsm, kterej bude volně ke stažení a produkční záležitost od Fosca, o co konkrétně půjde se dozvíte časem. Pro nás je teď nejdůležitější chystaná deska Euroflow a vysávání mozků deskou All-in.:))

Ok, vidíme se v RC!

boss