Logo text

Down South Bangers
T.I., Cory Mo, Juicy J, Gucci Mane

M
27 01 2011

Down South Bangers je rubrika, ve který vám přinášíme zbrusu nový videa ze špinavýho jihu USA. Samozřejmě se snažíme oddělovat zrno od plev a tentokrát tu máme čtyři nový “3rd Coast” videa.

Prvním je notorickej průserář Clifford Harris aka T.I. a jeho hypno track Lay Me Down feat. Rico Love. Ten můžete najít na jeho poslední desce No Mercy, která vyšla v prosinci pod hlavičkou Grand Hustle.

Dalším pak Cory Mo, jemuž sekunduje ex Boss Hogg Outlaw Killa Kyleon a jejich společná věc I Live It. Tu najdete spolu s dalšíma na cd It’s Been About Time hosted by Bun B.

Třetím v pořadí je frontman memphisskejch Three 6 Mafia Juicy J, kterej v poslední době chrlí no budget videa jedno za druhým. Track se jmenuje Talkin Bout a Juicy v něm spokojeně křepčí s lahvema Bombay Ginu. Produkce jak jinak než Lex Luger, se kterým před nedávnem společně vydali mixtape Rubba Band Business.

Poslední přichází na řadu Gucci Mane feat. Rocko a jejich track Birds Of A Feather. První Gucciho video, kde se objevil se svym novým tetováním na pravé tváři, kde má nově kornout zmrzliny a blesky.

T.ILay Me Down feat. Rico Love

Cory MoI Live It feat. Killa Kyleon

Juicy JTalkin Bout (Bombay Gin Dance)

Gucci ManeBirds Of A Feather feat. Rocko

13