Logo text

Kdo bude hrát legendární raperky ve filmu o TLC?

M
03 03 2013

Legendární hiphopové trio TLC se dočká svého vlastního biografického filmu. Americký hudební kanál VH1 se ujal produkce a už příští měsíc se v Atlantě začíná natáčet. Directorem snímku Crazy, Sexy, Cool: The TLC Story je Charles Stone III (Drumline, Paid in Full) a scénář napsala Kate Lanier (Set It Off, Beauty Shop).

Televizní film bude zkoumat cestu TLC za slávou od jejich debutu Ooooooohhh… On The TLC Tip z roku 1991 a stranou nezůstane ani období super úspěšného alba CrazySexyCool, jehož se prodalo 11 miliónů kopií jen v Americe a celkově po světě přes 22 miliónů.

VH1 čekal nelehký úkol najít takové obsazení, které by kultovní dívčí skupinu zobrazilo co nejvěrohodněji. Výběr je ale konečně hotový a tak už všichni začínáme porovnávat selekci VH1 s originálními TLC. Největší otázkou rozhodně bylo, kdo se zhostí role Lisy Lopes, známé jako Left Eye, která tragicky zemřela při autonehodě v roce 2002. A kdo jsou ty vyvolené?

Left Eye v biografickém filmu ztvární raperka Lil Mama. Velkým gestem, jež umlčí mnohé nesouhlasy, je podpora MC Lyte: “I’m gonna put a little bit of my concentration and focus on helping to uplift a sister who is talented, smart, witty, and just had her chances cut too short, and that’s Lil Mama ’cause she is a talented young lady.”

Left Eye

Lil Mama

Drew Sidora se v TLC biopicu zhostí role T-Boz, Tionne Watkins. Sidora je známá třeba z prvního dílu tanečního filmu Step Up a je zapsaná na labelu Slip-n-Slide Records.

T-Boz

Drew Sidora

Rozondu „Chilli“ Thomas zahraje v Crazy, Sexy, Cool herečka a hudebnice KeKe Palmer, kterou jste mohli vidět v Barbershop 2 nebo ve snímku Akeelah and the Bee.

Chilli

KeKe Palmer

Leny