Logo text

Třídenní mejdan
k otevření Zephyru startuje dnes!

M
16 05 2013

Dnes, ve čtvrtek 16.5., to konečně vypukne! Pro širokou veřejnost se oficiálně otevře prostor Zephyr v Michalské ulici v samém centru Prahy. V tomto multifunkčním prostoru si můžete příjemně posedět u piva, dobře se najíst v restauraci nebo na zahrádce. Zephyr nabídne samozřejmě i nekuřácký prostor. Otevření se nemůže obejít bez něčeho vyjímečného, v tomto případě tedy o tři dny nabité nadžánrovým hudebním programem.

První otevírací den zahrají G-Point Hunters, jeden z úspěšných projektů Romana Holého, Matěje Ruperta s Tonyou Graves. Program bude doplněn o vlasovou show studia Tony & Guy, na pódiu vás dále v průběhu večera budou bavit DJ Robot, Dj Nerz, Dj Radek Honc & Bounce Bounce DJs aka Kay & Tuzex.

V pátek, den druhý, vaše uši obšťastní britský producent a rádio DJ Spooky, který vystoupí ve 23:00 spolu s No1 UK soundu v ČR a to rapperem Smackem. Večerem vás dále provedou DJ Norman Bates ,DJ Freezer a DJ Chik.

A aby toho nebylo málo, tak v sobotu pro fanoušky rapu a hip hopu a samozřejmě nejen ty, vystoupí project Orikoule, tedy spojení raperů Oriona a Jamese Colea, doplněné o producenta Mikea Trafika. Po show vystoupí DJ Jorgos, Double J a Lucas Hulan.

Pevně věříme, že nejen otevírací “trojdenka” uspokojí váš vytříbený hudební vkus a rádi se k nám budete vracet. Ať už jen na jídlo, či pivo, nebo za zábavou do klubu, který nabídne program od pondělí do pátku se začátkem již v odpoledních hodinách, tedy jako Afterwork party. Vstupenky na všechny dny zakoupíte nejlépe přes systém SmsTicket. Těšíme se na vás!

G point hunters >

Spooky >

Orikoule >

FB event

Předprodej

biggboss