Logo text

Metrovagonmash
Vychází další kniha u Bigg Boss

GD B
21 10 2013

Konečně vychází jedinečná kniha, která autentickým grafickým zpracováním mapuje unifikované podzemní metro systémy celkem v 19 městech světa, které jsou funkční již několik desítek let. Je plná vektorových ilustrací všech typů vozů včetně prototypů, map a plánů systémů, erbů měst a logotypů a samozřejmě informací o vzniku, historii a současné modernizaci vagónů.
Po celou dobu vás knížkou doprovází speciálně navržené písmo dodržující industriální charakter a také číslice, které se v originální kovové podobě objevovaly na každé soupravě. Kniha s autenticky vypovídajícím layoutem a zaměřením na vektorový grafický design a typografii má celých 112 stran a její formát je 287 × 307 mm. Od této chvíle knihu také můžete objednávat na Bigg Boss e-shopu.

Autorem knihy je Jan Horčík.

Křest knihy proběhne již tuto středu od 19.00 v prostorách MeetFactory.

Kniha bude na křtu samozřejmě v prodeji spolu se dvěma druhy sítotiskových plakátů. Na programu bude v 19.00 krátký úvod doplněný projekcí o náplni knihy a vizuální postřehy během její tvorby a poté se do pozdních hodin pomalu rozjede hudební doprovod v režii Endless Illusion (Layup & Raphael Kosmos).

středa 23.10. 19.00
MeetFactory
Ke sklárně 15, 150 00 Praha 5

www.meetfactory.cz

FB událost

preview:

video:

biggboss