Logo text

Gizmo, Spord, Yudoe a Proxima Sociale

GR GD
10 12 2013

Začátkem podzimu 2013 se v prostorách pražského Cross klubu a za jeho vydatné podpory a přispění Graffneck shopu setkali výrazné postavy současné evropské graffiti scény – část berlínského gangu TCK a pražští writeři GIZMO, SPORD a YUDOE – aby společně na dvou plátnech ukázali, kam je roky intenzivního malování posunuly. Plátna vznikala již s myšlenkou budoucího prodeje za účelem vrátit výdělek zpět do malování. Tak vznikl nápad ve spolupráci s Graffneckem uspořádat workshop pro návštevníky nízkoprahového klubu Krok v Modřanech, vedeného o.s. Proxima Sociale.

Pro uskutečnění workshopu pro děti a teenagery z ulice jsou zapotřebí plátna, fixy, barvy, papíry atd. Proto jsou nyní tato plátna k prodeji za speciální cenu v Graffnecku. Ceny pláten jsou samotnými autory zvýhodněné speciálně na tuto akci. Veškerý výtežek z prodeje půjde na nákup potřebného materiálu k realizaci workshopu. Dobrosrdečnosi se meze nekladou, cena je pouze startovní a rozhodnete – li se koupit plátno za vyšší částku umožníte tak realizovat workshop v širším rozsahu. S koupí plátna získáváte možnost se workshopu zůčastnit.

1. Platno TCK WAD startovní cena 7.000,-
2. Platno SPORD GYZMO YUDOE startovní cena 4.000,-

Koupí těchto pláten rozhodně podpoříte dobrou věc a získáte jedinečné a originální dílo. Workshop bude probíhat za účasti pražských writerů ( Gizmo, Spord, Yudoe a další ) a jeho účastníci budou moci projít krok po kroku techniku malování graffiti na plátna od skeče až po hotový obraz. Workshop je naplánován na začátek roku 2014. O jeho průběhu Vás budem informovat a z celé akce Vám přineseme komplexní report. Tak neváhej dorazit do Graffnecku si plátna naživo prohlídnout !

Nízkoprahový klub pro děti a mládež je sociální služba určená dětem a dospívajícím. Pracovníci nízkoprahových klubů poskytují mladým lidem pomoc v obtížných situacích a také formou prevence usilují o to, aby mladí lidé obtížné situace zažívali v co nejmenší míře a aby si byli vědomi potenciálních rizik. Nízkoprahové kluby jsou pro dospívající zázemím, možností scházet se s vrstevníky a místem pro vlastní aktivity. Také jsou místem, kde mohou bezplatně vyhledat radu a pomoc. Výraz nízkoprahový znamená "dostupný pro členy cílových skupin.

graffneck / biggboss