Logo text

OGz, 808 a A51již za pár dní v Praze na Party of M's

M
21 01 2014

Party Of M´s naplňuje svou tradici i v roce 2014 a její line-up opět roste. Po loňském absolutním vyprodání klubu Roxy, letos dovážíme největší line-up v historii. Jako každý rok měníme prostor a testujeme pražské podniky, jak si se šílenou party poradí. Tento rok byl vybrán nově zrekonstruovaný klub Matrix, který změnil jméno i majitele a Party Of M´s tak bude v pátek 24. 1. 2014 v pražském klubu Storm na Žižkově. Doražte se přesvědčit, že parta kolem Let It Rollu, která se o klub stará dělá svoji práci dobře a vytváří prostředí kde je kvalitní zvuk – Funktion One, není tam přehnané vedro – kvalitní a nová vzduchotechnika a drinky nestojí tolik, co v centru.

DJs, kteří vás tento večer budou provázet večerem mimo live shows, jsou pečlivě vybráni k vaší spokojeností. Ve 21:00 celou akci odstartuje mladý člen A51 Fuss, DJ a blogger, který se pohybuje kolem grime music na jeho mladý věk už pěkně dlouho. V průběhu večera ho bude střídat člen labelu Hypno808, kvalitní DJ a ještě kvalitnější producent Freezer. Spolupracuje s rapovou špičkou CZ scény a jeho beaty si oblíbili i rappeři v zahraničí – Eddy Baker, Marger, Perfect Hand Crew, Jendor, Desperado.. Jeho výjimečnost spočívá v tom, že hraje převážně vlastní produkci, ovšem v kombinaci s aktuálně největšími bangers. Ihned po live shows si za svoji konzoli stoupne Nobody Listen. DJ, který je známý po celé české a slovenské republice, kde často hraje na akcích spojených s RedBullem a Jägermeisterem. Můžete ho slyšet každý čtvrtek od devíti na rádiu Spin v pořadu YZO Show. V poslední době veřejnost překvapuje jeho hudební projekt VR/Nobody. Celou akci bude uzavírat opět člen A51 a to Chik. DJ, jehož předností je dubstep ve všech podobách, ale i ostatní styly nemíchá o nic míň kvalitněji.

Live gigs začne člen labelu Hypno808, který má za sebou úspěšný sólo mixtape Mazafaka, bílej rus žijící v Praze jménem Igor. V jeho energické live show jistě zazní nové věci z připravovaného alba White Russian, které vyjde v roce 2014. Další se na pódiu představí A51 crew ve složení Smack, Fuckstroy, Tchagun, Ripper & DJ NRMN. Absolutně skvělá live show rozhodně nenechá nikoho v klidu.

Jako headlinery přivážíme poprvé do ČR OGz crew z Anglie. Jednu z nejznámějších grime crew. OGz se Vám na pódiu představí ve složení P Money, Kozzie, Little Dee, Jendor, Ruger, Stormer a DJ JJ. P Money, který je zaručeně pro širší veřejnost nejznámější, je grime MC z jižního Londýna a jeho rap propojuje mnoho hudebních stylů – grime, dubstep, drum n base. Spolupracoval například se jmény jako Dot Rotten, Kano, Wiley, Magnetic Man, Ed Sheeran atd. Na svém kontě má 5 mixtapů a 3 EPs. OGz crew (Organised Grime) založil Jendor spolu s New Erou aka N. E..

Po loňských zkušenostech s frontami posilujeme pokladny. Kapacita klubu je dostatečná, nemusíte se obávat, na všechny se dostane. Pro jistotu přijďte brzy, akci zahajuje DJ Fuss už ve 21:00. Lístky nejsou v předprodeji, můžete je zakoupit za 200,- pouze na místě.

PARTY OF M´s 2014 | 24. 1. 2014 | STORM CLUB PRAGUE
Live: P Money, Kozzie, Little Dee, Jendor, Ruger, Stormer, Smack, Igor
DJs: JJ, Nrmn, Freezer, Nobody Listen, Chik, Fuss
STORM CLUB Prague, Tachovské nám. 7, Praha 3 – 21:00 – vstup 200Kč na místě

FB událost

biggboss