Logo text

Orion
Cover, Tracklist, Hit Hit!

BB M
20 03 2014

Do vydání Orionovy nové desky Noční vidění zbývají necelé dva týdny. Třetí sólová deska rappera skupiny PSH vyjde přesně 1. dubna na značce Bigg Boss. Už nyní je v předprodeji na Hithit.cz.
Album, na kterém se objeví kromě známých hráčů jako DJ Wich, Mike Trafik nebo James Cole řada dosud neznámých jmen, bude možné koupit ve třech různých obalech od grafika Jakuba Straky.
„Obal na album dělal Ostravák žijící v Amsterodamu Jakub Straka. Zprvu jsme chtěli obal udělat potištěný jen stříbrnou barvou, takže každý, kdo by ho držel v ruce, by se v něm viděl, ale to by přineslo problém v propagaci desky, tak jsme vymysleli jiný řešení. Tři varianty? Proč ne. Ty obaly si jsou podobný, každej si může vybrat tu verzi, která se mu nejvíc líbí a je to i sběratelská věc. Navíc si myslim, že to nikdo ještě neudělal,“ říká Orion.
Album je už nyní v předprodeji na portále Hithit.cz za 150 korun v elektronické verzi, za 250 korun na podepsaném CD, za 290 korun se vstupem na křest,za 450 korun s tričkem podle vlastího výběru nebo za 550 CD se sběratelským vinylem. Více o projektu na Hithit.cz najdete zde
Release party Orionova Nočního vidění bude 1. dubna v pražském klubu Groove, křest se uskuteční o pár týdnů později v Lucerna Music Baru. Deska vzniká v produkci Mike Trafika ve studiu Star Works.

Tracklist:

1. Nuly (prod. Cuffia)
2. Č.C.D. + Vladimir 518 (prod. Dj Mike Trafik)
3. Kurvy, chlast a chlebíčky (prod. Ondryk)
4. Já bych chtěl mít swag + Hugo Toxxx (prod. Dj Enemy)
5. Hodně lidí hodně mluví (prod. Dj Wich)
6. Neni koho dissit + Refew (prod. Donie Darko)
7. Do snů (prod. Frank Flames)
8. Všechny to chtěj + Smack (prod. Shadow D)
9. Imrvere Liquere + Ektor (prod. Abe)
10. Zkus chodit v mejch botách (prod. Beatbustlers)
11. Vesmírnej Odpad (prod. Donie Darko)
12. Egotrip + James Cole (prod. Jointel)
13. Neuč Vorla lítat + Refew (prod. Rack Rokas)

Bonus track:

14. Tancuj maličká (prod. Cuffia)

boss