Logo text

KOM!KS
Warehouse Party & Streetart Exhibition

GR
23 07 2014

Druhý díl warehouse party Komiks se uskuteční tento pátek 25. července v Praze v prostorách Chemistry Gallery a v novém klubu Podnik (ex Divus). Denní program nabídne mnoho uměleckých aktivit, výstav a rozmanitý hudební doprovod jak v prostorách známé galerie Chemistry, tak venku na ulici formou open-air happeningu. To vše jen 2 minuty chůze od metra Vltavská.

Venkovní program se ponese v duchu pop-art, komiks a street art. Návštěvníci budou moci sledovat živě proces tvorby uměleckých děl. Streetartové umělce zastoupí 518, Yudoe, Silver, Close, Seim, Drol a další. Barvy jim poskytne obchod Graffneck. Pokud jste fanoušky klasické malby, tak se můžete těšit na výstavu portrétů malíře Tomáše Němce, který vystaví díla z této kolekce vůbec poprvé. Na své si přijdou i fanoušci analogové fotografie, tu zastoupí talentovaní fotografové Martin Poš a Přemek Novák. Zároveň bude v prostorách The Chemistry Gallery probíhat výstava 22:22 2.

Nedílnou součástí celé akce bude večerní párty ve vnitřních prostorách Podniku. Tyto alternativní prostory uchvátí nejednoho návštěvníka svým osobitým designem podmíněným speciálními videoprojekcemi a mappingem od uskupení Kino Cirkus. Hudební lahůdkou pak bude letošní objev roku, elektronický producent a dj Patrick Topping. Patrick je zástupcem slavného labelu Hot Creations, který táhne soudobou elektronickou scénu. Večerní a noční program se ponese v duchu nejkvalitnějšího undergroundového house a techna.

Určitě si nenechte tento Komiks, na kterém si dávají djové a promotéři Lumiere, Schwa a Fatty M extra záležet, ujít. Celou akci odstartujeme v 17:00. Zlevněné vstupenky si můžete zakoupit již teď přes SMS Ticket a Ticketpro.

Více info na FB EVENTU

















biggboss