Logo text

T#CCC$
TRA$H RAP Předprodej & Listening Party!

M
07 08 2014

O tom, že šéf teamu X a labelu Hypno808Hugo Toxxx aka T#CCC$ vydává novej release, se mluví už nějakou dobu. Mixtape s názvem TRA$H RAP je v tuhle chvíli ve fázi finálních úprav a pro ty, kteří by rádi nasáli atmosféru Trash Rapu je tu páteční listening party!

Již tento pátek, 8/08 v 8:08 pm proběhne v prostorách kinosálu pražského klubu Rock Café listening party, kde máte vůbec první možnost slyšet novinky z chystaného TRA$H RAP mixtejpu. Krom toho budou hrát djs a stánek s 808 gearem a cds je již samozřejmostí. Pokud chcete být mezi prvníma, kdo uslyší TRA$H RAP, rezervujte si svůj vstup na guestlist@hypno808.cz a doražte v pátek večer do Rock Café. Kapacita kinosálu je omezena.

TRA$H RAP tracklist obsahuje přes dvacet stop a najdete na něm exkluzivní produkce od lidí jako např. Abe Beats, Peacock, MStar, Vae Cortez nebo taky Lil Keis!

Již před nedávnem zveřejněnej cover má na starosti Plebe a v pátek 8/08. se zároveň spustí oficiální předprodej CD na webu www.hypno808.cz. Samotný release date byl stanoven na 30. srpen, kdy proběhne již tradičně release party a 808 hustle sraz.

Pokud chcete slyšet na CD svůj hlas, pošlete do konce týdne svůj Trash Rap audio pozdrav. Nahrajte s/o do telefonu, bez hudby, špatnej zvuk je součástí plánu. Žádný jména.

TRA$H RAP

8/08. Listening Party, Rock Café
8/08. spuštění předprodeje na www.hypno808.cz
30/08. Trash Rap release date, outdoor release party & 808 hustle

13