Logo text

DJ Mike T
Slap Tape & New Remix!

BB M
04 02 2015

DJ Mike T vydává co nevidět další oficiální release v podobě speciálního mixtapu!

Pokud pečlivě sledujete sociální sítě členů Bigg Boss Family, nejspíš už jste se částečně seznámili s informací, že jedna třetina PSHDJ Mike T vydává co nevidět svůj oficiální release v podobě speciálního mixtapu Slap!

Slap Tape vychází 4. 3. 2015 a to při příležitosti pražské release party, na níž mimo jiné proběhne i exklusivní premiéra nového videa Rocky (Smack ft. Mike T), spolu s dalším doprovodným programem. A co všechno, že se na limitované edici CDs o 500 kusech objeví?

Celkem 30 vyselektovaných produkcí by Mike T, obsahuje jak ty největší hity, tak zbrusu nové remixy či ukázky z nových projektů Bigg Boss a další rarity.

První z nich, kterou si dnes zároveň premiérově představíme, je remix Orionova bangeru Kurvy, chlast a chlebíčky z jeho posledního alba Noční vidění a vy tak máte možnost porovnat, jestli vás více baví Ondrykův temný originál, nebo fresh verze od Mike Trafika. Dále se samozřejmě objeví i hit SLAP!, jakožto první singl z chystané Bigg Boss desky, která je právě ve fázi příprav. Enjoy!

biggboss