Logo text

B L C K L S T # 1

M
11 05 2015

The Chemistry Gallery je unikátní prostor na unikátním místě. Kromě toho, že funguje jako moderní galerie, stává se pomalu ale jistě i novým prostorem pro taneční parties.

Ve spolupráci právě s The Chemistry Gallery vznikla nová party noc s poněkud odvážným konceptem. Většinou jsou lidé zvyklí sledovat a následovat oblíbená jména. Kolikrát nemusí jít o nic objevného, ani zábavného, ale jméno prostě táhne. My jsme se rozhodli celou věc otočit.

BLCKLST je mejdan, který není postavený na žádném jménu, což ale rozhodně neznamená, že bychom úlohu DJs nějak podceňovali. #1 naopak přiváží jednoho velmi sofistikovaného DJ ze Slovenska, který vydává na několika labelech i mimo česko-slovenské teritorium. Line up doplní dva další DJs z Čech. Jména všech se dozvíte v průběhu, nebo až na konci jejich setů z VJ projekcí. Všichni budou hrát v světlo-propustném boxu, takže je budete vnímat, ale neuvidíte jim do tváří.

Přijďte si užít party trochu jinak, podpořenou těmi, co vysílají video signál. Projekce a VJing bude mít na starosti dvojice, která si říká TV Tiger (znáte například i z Lunchmeatu).

Vstupné je minimální, celý set up ctí čisté linie, přináší nové zážitky a hudebně se ponese v duchu trapu, minimal techna, house, temného hip-hopu a geometrie.

Vizuál první BLCKLST party dělal Michal Škapa aka Tron, legenda českých writerů s přesahem. Ten měl koneckonců právě v prostorách Chemistry poměrně nedávno velmi úspěšnou autorskou výstavu.

FB Event