Logo text

RAPMASTERS Hip Hop Culture Festival v Praze už tento pátek!

M BB
14 09 2015

Slyšeli jste už o RAPMASTERS? Chcete vidět všechna zásadní jména českého rapu na jednom místě? Máme pro vás jedinečnou příležitost, která na vás čeká už za několik dní, v rámci první zastávky stejnojmenné události s podtitulem Hip Hop Culture Festival. Proč jedinečnou? Tahle monstrózní tour už se totiž nebude nikdy opakovat!

Kompletní složení BiggBoss labelu se zastaví celkem v 8 městech, kde se kromě jednotlivých live shows můžete těšit také na závěrečný jam v podání všech rapperů. To ale není vše! V odpoledních hodinách je pro vás totiž přichystán doprovodný program, a to ve formě graffiti jamu, za účasti ostřílených writers jako Yudoe nebo Akai82. Ještě nekončíme! Chcete se dozvědět něco více o samotných technikách DJingu či psaní textů? Nepropásněte workshopy s Mike Trafikem, NobodyListenem nebo Jamesem Colem!

Pokud chcete mít jistotu, že se v pátek bez problémů dostanete za brány Nákladového nádraží Žižkov, doporučujeme využít možnosti koupě nejlevnějších vstupenek skrz portály Ticketstream.cz nebo GoOut.cz. Jestli však patříte k těm, co do dnešního dne s účastí váhají, můžete se nechat naladit například nedávným video teaserem od Vítka Hradila, který zaznamenal atmosféru BiggBoss mejdanů na letošním Hip Hop Kempu a pražské Náplavce. RAPMASTERS 18/9 Nákladové nádraží Žižkov od 16:00!

FB EVENT