Logo text

Nová podzimní kolekce od BiggBoss je online

BB FA
25 11 2015

Kdo zná label BiggBoss, určitě dobře ví, že tahle parta se nesoustředí jen na rap, ale také na další aktivity jako jsou knihy, pořádání eventů a nebo také oblečení. Pro ty, kteří naopak o tomto labelu slyší poprvé, máme vynikající příležitost k seznámení. Aktuálně totiž vyšla nová podzimní kolekce ve spolupráci s grafikem Michalem Škapou, známým také jako Tron či Key.

Novinky z tohoto odvětví tak skvěle doplňují předešlé kolekce, o které se v minulosti kromě Michala Škapy postarali třeba Adam Bláha, Jan Matoušek, Pasta Oner či Vladimir 518. Vypíchnout určitě můžeme i spolupráci se značkou Marshal Apparel, nebo lookbook realizovaný známým fotografem Adamem Bakayem, v němž se objevil například NobodyListen.

Vůbec poprvé pak se svou kolekcí vyšel label na trh v roce 2009, kdy se o designy zasloužili samotní interpreti. Jmenovitě Hugo Toxxx, La4 nebo již zmínění Vladimir 518 a Michal Škapa. Od té doby prošel BiggBoss dalším vývojem, jehož aktuální formu můžete posoudit právě například díky novému lookbooku, kterého se ujal fotograf Adam Lukas, stylistka Alice Reindlová a v neposlední řadě také WWW Family (Sifon a Milesa s dětmi).

Poprvé jste si novinky z BiggBoss Gear mohli zakoupit v úterý 24/11 v pražském Garage Store, při čemž jsou všechny kusy nyní dostupné na BiggBoss.cz e-shopu.