Logo text

MA x BiggBoss Mini Capsule online na e-shopu!

BB FA
16 12 2015

Nostalgie a osobní sentiment se pro tentokrát staly inspirací nové mini kolekce značky Marshal Apparel (MA), nesoucí prostý, ale výstižný název “MA × BIGGBOSS MINI CAPSULE”. Je to ukázka toho, jak mysl, zdeformovaná prostředím nástrojů grafického softwaru, funguje ve spojení s archivem fotografií z počátku tvorby českého hudebního labelu BiggBoss (PSH, WWW a další). Na dnes již specifické střihy MA se tak dostala vlastní vize otisku času v podobě upravených analogových fotek, doplněná úryvky textů z daného období.

Lookbook vznikal v hledáčku slovenského fotografa Lousy Aubera, který o sobě říká: „Lousy Auber je pseudonym, ktorý v poslednej dobe výrazne múti vody česko-slovenského internetu svojou pozitivnou energiou, ale taktiež vizuálnym obsahom. V prepálených highlightoch, v presaturovaných skin tones a v neostrom obraze pak vidí ten povestný fotografický Svätý Grál. Svoje miestečko si Lausy Auber nyní hladá aj vo fashion svete.“

Kolekce “MA × BIGGBOSS MINI CAPSULE” dává hlubší smysl především fanouškům labelu BiggBoss, ale estetika, design a soudržnost konceptu jistě osloví i hlouběji nezainteresované obecenstvo. Na světlo světa vychází opět v podobě striktně limitované edice mikin a triček v typických barvách značky MA – černá, bílá a šedá.

Všechny kousky jsou nyní dostupné na BiggBoss e-shopu ZDE