Logo text

Music is my art > Proč tolik milujeme hudbu?

M T
31 12 2016

Věda tvrdí, že díky hudbě můžete prožít skutečný orgasmus – orgasmus kůže. Na ono slastné mrazení doprovázené husí kůží odkazuje vědec Mitchell Colver s tím, že se při něm spouští orchestr těch samých neurofyziologických struktur a neurotransmiterů jako při sexu. A co všechno si žádá kvalitní hudební orgasmus? Dokonale kvalitní zvuk bez kompromisů, dokonalý design a dokonalé propojení s uměním jako takovým.

V LG tohle všechno ví a proto na své nedávné Secret Party v pražském Vinyl baru, kde se sluch, především díky jedinečné performance s tanečnicemi od hlavy až k patě natřenými černou barvou, mísil se všemi ostatními smysly, představila čerstvé, cool a technicky do puntíku dotažené audio systémy, které mění pohled na DJing a díky nimž má každý z nás možnost stát se skladatelem těch nejpropracovanějších hudebních setů. Na party své desky nechali rozehrát mistři v oboru – DJs Orion, Mike Trafik a Robot. Důkazem, že tyhle hračičky jsou must have roku 2017, jsou ambasadoři projektu v čele s legendárním Mikem Trafikem, který si s novými LG audio systémy pohrává i ve svém novém klipu, na kterém se režisérsky podílel s Vítem Hradilem a který světlo světa spatří už v lednu.

LG boostuje svoje sociální sítě a rozjíždí Music is My Art challenge o workshop DJingu s Mikem Trafikem, který proběhne během 2. poloviny ledna. Zúčastnit se mohou všichni, kteří vytvoří a na jakýkoli cloud do 5. 7. 2017 zašlou desetiminutový DJ set z hudby právě Mika Trafika. Ten si sety stáhne, poslechne a tvůrce těch nejlepších z nich pozve na svůj DJ workshop.

foto: Lukáš Wagneter