Logo text

Co se chystá v BiggBoss labelu na rok 2017?

BB
01 01 2017

Nebudeme až tak konkrétní, jak by se možná mohlo zdát z nadpisu článku, ale něco vám hned ze začátku roku přeci jen prozradíme. Líbily se vám knihy, mejdany, kolekce oblečení a alba, jež vyšly u BiggBoss v loňském roce? Pak se těšte na ten letošní, protože rozhodně nekončíme. Ba naopak!

Už delší dobu se hovoří o připravované sólovce Vladimira 518, který zkraje roku odléta do Afriky kvůli práci na knize o soustroví Zanzibar, kde se zároveň chce zaměřit na psaní textů na zmíněnou desku, která bude následovat jeho Gorilu vs. Architekt a Idiota.

Podobně je na tom i Orion – ten pečlivě střádá nový materiál, a své další plnohodnotné album chce směřovat až k samotnému závěru roku 2017. Do té doby se dočkáme ještě několika singlů, z nichž jeden už jste mohli slyšet na právě vydaném nosiči s názvem Nevaho. Ve hře je také společná tour s Maniakem, o níž ale zase někdy příště.

Třetí a poslední složka PSH se letos taktéž hodlá realizovat sólově. Mike T chce totiž navázat na své projekty HPTN 1 a 2, ale pod jiným názvem a s trošku jiným konceptem. Jako první ochutnávku už jste mohli spatřit videosingl Tak a teď, kde trochu nečekaně kolaborovali V518, Smack a Pil C. Videoklip č. 2 slibuje také zajímavou podívanou, a z jeho natáčení jsme vám nedávno přinesli několik fotografií.

Maniak už pod BiggBoss labelem vydal EP a mixtape. Album je tedy jen logickým vyústěním, kterého bychom se měli dočkat právě ještě letos. Na konkrétní plány je ještě brzo, ale už teď můžeme prozradit, že brněnský rapper má velmi slušně nakročeno!

Dalším velkým zářezem bude například kniha, jež mapuje 20 let fungování labelů Terorist? a BiggBoss, na kterou se můžete těšit v průběhu roku. Ptáte se, co ostatní členové labelu? Pouze napovíme, že svůj projekt s producentem Markem připravuje LA4, v plném proudu jsou práce na Toxxxově sólovce i dalším řadovém albu WWW.

… a kdo ví, možná se dočkáme i zcela nového jména!? Jedno je však jisté, děkujeme všem příznivcům, čtenářům i posluchačům za dosavadní přízeň, kterou se vám budeme snažit vracet i v roce 2017!

#pf2017 💪🏾 Díky všem za dosavadní support, vidíme se v roce 2017! 🌩

Fotka zveřejněná uživatelem BiggBoss (@biggbosslabel),