Logo text

Výstava Ilustrací v Ex Post končí tuto sobotu

GD
23 02 2017

Minulý týden proběhlo v Ex Post zahájení výstavy s názvem Představte si něco, co neexistuje. Svou ucelenou a bohatou práci představil Daniel Špaček, do jehož světa imaginace se můžete vydat v prostorách bývalé pošty v Příčné ulici, a to do této soboty mezi 16. a 19. hodinou.

Jeho tvorba napříč různými disciplínami, často v sobě nesoucí nádech scifi, bývá silným podnětem k pokládání si otázek a hledání odpovědí. Jeho vizuální jazyk nás zaujme nejen promyšleností, ale především také smyslem pro detail, který nás dokáže vtáhnout do příběhu a atmosféry jiných světů. Daniel Špaček je mimo jiné také autorem návrhu kosmické lodi Říp z oblíbeného seriálu ČT Kosmo. I tato originální skica je součástí expozice.

Facebook událost

Touto výstavou Ex Post zahajuje i doprovodné programy a tvůrčí dílny pro děti. Kreativního sobotního dopoledne se můžete zúčastnit již 25. února od 9:30 hodin. Speciálním a vzácným hostem výtvarné dílny, která nese název Ilustruju-ILUSTRUJEME!, bude i Daniel Špaček. Budeme rádi, když se zúčastníte.

Facebook událost