Logo text

Harness workshop > Práce s kůží s designéry z Berlína

T GD
27 04 2017

Hosté kulturního centra Ex Post, berlínské návrhářské duo Degenerotika, si ve zpracování kůže nezadá se značkami jako Zana Bayne či Fleet Ilya. Zkušení designéři se budou účastníkům věnovat intenzivních pět hodin, během kterých si každý z nich vyzkouší všechny potřebné postupy pro výrobu kožených módních doplňků. Z večerní dílny pro osm účastníků si krom zkušeností lidé odnesou vlastní kožený harness.

Workshop je doprovodným programem odborného fóra Packet 1, který v rámci svého třetího ročníku představí využití nových technologií na poli umění, designu a módy. Tématem je integrace technologií a inovativních postupů do tvůrčích procesů ve světě módy a prolínání řemeslných, technologických a vědních disciplín na hranici umění. Cílem letošního ročníku je představit potenciál nových technologií, který mění svět módy a módního průmyslu.

Fórum Packet 1 je místem setkání českých i zahraničních profesionálů, studentů technických, uměleckoprůmyslových a uměleckých škol a zájemců z řad veřejnosti a cílem představit vždy jedno z témat z oblasti, kde se střetávají nové technologie s uměním. V letošním ročníku je touto oblastí móda.

FB událost
Web