V Jam and Co. pro nás přes zimu zkoušeli nové recepty. Ty nejlepší nyní najdete na novém, ryze jarním menu. Jmenovat můžeme třeba novinky jako zauzená kachní prsa se zelným salátkem s fenyklem a pomerančem coby variaci na klasickou pečenou kachnu se zelím, velkou Miso polévku s domácími vaječnými nudlemi, trhaným kachním masem, vejcem a houbami shitake nebo vlastní lososový Gravlax s lučinou a pažitkou.
Pro milovníky jídel do ruky je to burger s trhanými BBQ korejskými vepřovými ocásky či pařený bun s krevetami, mayo a koriandrem. K tomu tradiční Edamame, Kimchi salát a hit v podobě batátových hranolek s domácí mayo. V menu toho ale samozřejmě najdete mnohem více, tak se stavte ochutnat.
V Jam and Co. vaří jídlo, co je (i nás) baví. Světové recepty v harmonické kombinaci s asijskou kuchyní a lokálními produkty – to je nové, jarní menu, které můžete ochutnat na adrese Krymská 1.
Více na Facebooku a na webu jamandco.cz