Logo text

BiggBoss Náplavka 2017 > Sleduj line-up

BB P
26 06 2017

Datum 29/6 je za dveřmi a spolu s ním i další ročník tradiční akce na pražské Náplavce, kterou pořádá BiggBoss. Každý rok se pro vás snažíme vymyslet něco speciálního, ať už co se týče samotného line-upu či doprovodného programu a kvalitního zázemí.

Nejinak tomu je letos, kdy vystoupí téměř kompletní osazenstvo labelu, doprovozené speciálním koncertem Smacka, jemuž za necelých 14 dní vychází nová sólo deska s názvem Terapie. Na ní najdete i zbrusu nový singl s Mikem Trafikem, který dost možná zazní live, a to včetně dalších žhavých novinek z alba.

Dále se můžete těšit na sehranou dvojici Orion a Maniak, která právě odjela společnou Voyage Tour nebo vyvrcholení v podobě Ultra! Ultra! show Vladimira 518 s Mike Trafikem a jejich hosty, mezi nimiž nebude chybět LA4 nebo již zmínění Orion a Maniak. Jako DJs budou během dne a večera k poslechu a tanci hrát Karaoke Tundra, Alyaz a NobodyListen.

Facebook událost

Mysleli jsme samozřejmě i na vaše potřeby, a to hlavně co se jídla a pití týče. Proto jsme se rozhodli točit tankovou Staropramen 11° z pivovaru, který je hned za rohem. Navíc pivních pozic pro vás budeme mít letos připravených více než dost, takže není potřeba se obávat nekonečných front. Nepodcenili jsme však ani složku s jídlem, a proto sledujte FB událost, kde vám postupně odtajníme všechny foodtrucky s občerstvením, které budou na místě přítomny a poradí si s vašimi chuťovými pohárky. Vidíme se už ve čtvrtek od 16:00!

#biggbossnaplavka2017

foto: Lukáš Wagneter, flyer: Adam Bláha