Logo text

Oddisee > Live v Praze!

M
18 10 2017

Jeden z nesporných hudebních vrcholů letošního Hip Hop Kempu. To je Oddisee a jeho kapela Good Compny. Není to fáma a zbožný přání. My už viděli důkaz na prknech festivalových a 14.11. se na to můžeme těšit i v intimnějším klubovém módu ve Futuru.

A na co že vlastně? Co že tam má čekat? Rap s živou kapelou v nadživotní velikosti. Vášeň na kterou si můžeš šáhnout. Autenticita. Člověčina. Zhmotněný sen o neobyčejně obyčejné dobré muzice. Kolik lidí v hudebním světě nežije v bublině? Nerapuje o světě fantazie, ale chodí po těch stejných zaplivaných ulicích, co vy, nasává do chřípí atmosféru míst, poslouchá osudy lidí a proud inspirace nechává plynout a okamžitě zvěčnit a otisknout do podoby fantastický muziky? Málo? Nikdo? Ne, někdo jo. Oddisee.

Přitom je to „kluk od vedle“. Oddisee & Good Compny, tohle jméno si prosím dobře zapamatujte. Dejte si pauzu, poslechněte si “That’s Love” a pak čtěte dál. Máte? Tak co? Jak se někomu povede nacpat tolik do jedný skladby zůstává mystériem na trase mikrofon – ucho. To chceš.

Odd Boombox
ODDISEE & GOOD COMPNY
Djs Pufaz & Jeffology
14.11.2017, Futurum Music Bar

FB EVENT

Předprodej lístků

BiggBoss