Logo text

Hentai Corporation > Intracellular pets CD & LP na BiggBoss eshopu

BB M
02 11 2017

Studový projekt Intracellular pets od Hentai Corporation prošel svým křtem v pražském Paláci Akropolis a nyní putuje rovnou na BiggBoss eshop. Je k dispozici jak v klasické CD verzi, tak i v té vinylové.

CD najdete zde a vinyl pro milovníky gramofonů zde. Více o tomto projektu se pak dozvíte níže.

Track list:

01. Synthetic Limits
02. Tardigrade Hunt
03. Mr. Self-denier
04. Soul Dismantler
05. Over
06. The Fall of Johann M
07. Dancing with the Devil
08. Heaven
09. Paralyzed

HC: Naše druhé studiové album na univerzálním hudebním nosiči, protože mladý vědi pendrek, co to je kazeta a starý nevědi už vůbec nic. Předpokládáme, že diskmen ti hnije na půdě, hifina je rozbitá vod Nagana, nový kompy céda neberou a ty si to stejně nemáš jak přehrát, tak se podivej, jakej máme pěknej bůklet a to kulatý můžeš pověsit na šňůru za vokno, aby ti nevychované ptactvo nesralo do vokurek.

HC: Tak jako asi si nás chceš poslechnout v co nejlepčí kvalitě, páč empétrojky smrděj a ty seš trochu někde jinde, než ten póvl, co si to někde stahne a je mu to u píči. A přesně z toho důvodu sme sa hecli a vyndali na tebe vinyl smrti v barvě lahvové a s vražednou 3D fólií na vobalieren. „Podivej, mámo, jak se to mění. To je jak ten pohled, co nám poslal strejda Luboš v pětasedumdesátym z Tater.“

Extra tip: Před koupí doporučujeme ujistit se, že máte doma alespoň jeden gramofon. V opačném případě se může stát, že deska bude mít horší zvuk.