Logo text

Limitovaný merch Nádech výdech

A GD
18 11 2017

Unikátní kniha Jana Charváta o architektuře výdechů z pražského meta Nádech výdech je úspěšná ještě před vydáním. Ještě před koncem časového limitu totiž splnila svůj cíl na crowdfinancingovém portálu Hit Hit, kde si ji předplatily či jinak přispěly téměř dvě stovky lidí. K uzavření kampaně ale stále zbývá ještě posledních pár dní. A s tím i možná poslední příležitost získat něco ze související edice opravdu stylového merchendise, přichystaného Kristínou Ambrozovou z Analog Bros

Samozřejmě včetně knihy Nádech výdech, která vychází v prosinci a na 400 stranách mapuje originálním způsobem příběhy opomíjených hrdinů pražské podzemní dráhy.

K dispozici je stále ještě posledních pár kusů limitovaného sítotisku nikdy nerealizovaných výdechů metra, trička nepostaveného výdechu na smíchovském náměstí 14.října a ikonický výdech architekta Josefa Davida na Smíchovském nádraží – na tričku a na sítu.

Detail ze sítotisku Výdech na Bulharu v nerealizovaném návrhu architekta Nuselského mostu Stanislava Hubičky.

Detail ze sítotisku: Návrh výdechu z tajné stanice Klárov architekta Josefa Kalese, pro který navrhoval opláštění Zdeněk Sýkora v Letenských sadech.

Detail ze sítotisku: Architektka Marie Davidová navrhla futuristický výdech u nerealizovaného Centra vědeckotechnických informací Karla Pragera na Invalidovně.

Detail ze sítotisku: Odvážný, leč nerealizovaný výdech dnes již zesnulého architekta Zdeňka Drobného (autor Malostranské trasy A) na smíchovském náměstí 14.října.

T-shirt s Drobného výdechem. V dostání XS až XXXL

Síto a triko legendárního výdechu ze stanice Smíchovské nádraží architekta Josefa Davida.

Celkový pohled na nyní již téměř vyprodaný a 50 ks limitovaný sítotisk nerealizovaných výdechů.

Kniha Nádech výdech vychází v prosinci u BiggBoss za podpory Dopravního podniku hl.m.Prahy a přispěvatelů HitHit.

Více o Nádech výdech I.
Více o Nádech výdech II.

O knize na aktualne.cz

OBJEDNEJ KNIHU i ODMĚNY za VÝHODNĚJŠÍ CENU NA HIT HIT ZDE