Logo text

Milujeme Tenisky
První výstava sneakers v ČR

10 06 2011

Fenomén sbírání , česky tenisek, dorazil před několika lety i do České republiky a na Slovensko. Sbírání tenisek již dnes v ČR není záležitostí jednotlivců, ale desítek až stovek lidí, kteří denně vyhledávají a nakupují nejnovější modely a reedice, stejně jako původní historické modely, které často nikdy neobují. Jejich místo je totiž ve sběratelově kolekci, ve skříni vedle dalších desítek až stovek jiných párů. Málokdo si uvědomuje, že takové tenisky získávají na hodnotě až po letech a tak není neobvyklé, že tenisky v zachovalém stavu vydražíte klidně za 30 000 Kč.
Komunita českých a slovenských sběratelů se schází na webu www.sneakers.cz, kde vystavují své úlovky, komentují je a hodnotí. A právě členové Sneakers.cz, ve spolupráci s partnery, nyní pořádají v České republice a na Slovensku první událost svého druhu – sběratelskou výstavu těch nejzajímavějších tenisek ze svých sbírek.
Výstava s názvem MILUJEME TENISKY proběhne ve dnech 10. 6. až 6. 7. 2011 v nově otevřených sklepních prostorách pražského Queens Store na ulici U Půjčovny 6 na Praze 1. Výstava bude po celou dobu přístupná zdarma.

Pátek 10. června 2011 – MILUJEME TENISKY RELEASE SESSION

Výstavu MILUJEME TENISKY zahájí v pátek večer release session s workshopem, kterého se zúčastní DJ Wich, Oki a Hanes a další, kteří na místě pokreslí tenisky Nike Air Force 1 Mid. Výsledné custom kousky budou po skončení výstavy vydraženy a výtěžek půjde na dobročinné účely.
Těšit se tak můžete nejen na přehled sneakers všech zásadních značek, ale také na noční shopping v Queensu, občerstvení, zajímavou videoprojekci a hudební produkci by Djs Wich, Oki a Maztah.

MILUJEME TENISKY – Výstava

10. 6. – 6. 7. 2011
Queens Store, U Půjčovny 6, Praha, ČR
Vstup zdarma

MILUJEME TENISKY RELEASE SESSION
10. 6. 2011 od 19.00 do 22.00
Queens Store, U Půjčovny 6, Praha, ČR
občerstvení, workshop, videoprojekce, atd.
DJs: Wich, Oki, Maztah

Více na www.milujemetenisky.cz nebo www.facebook.com/MILUJEMETENISKY.

press