Logo text

Šílený profesor Ďurech
O mrdacích písních

03 08 2011

Je tak málo dobrých písniček o mrdání, až je to k pláči. Pevně věřím, že stejně jako já do toho i spoustu dalších lidí buší jak o závod a milují vše, co k tomu patří, pomineme-li noční výjezdy na pohotovost pro postinor.

Včera jsme měli na stavbě puštěné rádio. Všechny pecky jsou o mrdání, ale nikdo to neřekne naplno. Nějaká kráva něco krákorá o tom jako někoho miluje nebo nemiluje…debilní hysterické refrény…sex se prodává v mainstreamu pod termínem Love Songs. Toho čuráka tam nenápadně vsunete během toho, co se galantně dvoříte.

Mě vždy sex zajímal primárně a nikdy jsem nechápal zdlouhavé hlouposti, kterými je opleten. Je to jak s prací a penězi. Řeší se všechno možné, vy pracujete jak kretén, ale o penězích se tak nějak potají drží huba, mluví se o nich v nervózních náznacích, přitom jsou tím hlavním důvodem, proč se do práce chodí. Chození kolem horké kaše. Je to jak kdybyste měli chuť na něco v restauraci a objednali si všechno okolo, kromě toho, na co máte chuť.

Za život jsem si protrpěl mnoho. Drahé večeře nezakončené sexem. Cukání na lopatě. Čekání v mraze nad ránem, až to kamarád dodělá, abych si na kole mohl zajezdit po něm. Hrůzy tohoto světa. Tanečky, tanečky a utrpení.

Kdo umí udělat dobré skladby o šukání, je africký Američan. Ten se nebojí svých zálib v drogách a sexu a glorifikuje je ve svých skladbách. Mezi vynikající hodnotné umělce věnující se dlouhodobě tomuto tématu patří Too Short, Kool Keith, Esham, 2 Live Crew, Pimp C, James Cole a mnoho dalších.

Z nějakého důvodu máme vědomí a ten důvod je ho používat a poznávat. Z nějakého důvodu máme také čůráky a kundy a jsou taktéž od toho, aby se používaly. Otevřená přiznaná sexualita neztratí nic ze svého náboje. Všichni na to myslí, hodně z nás to dělá, ale budeme se navzájem před sebou tvářit, jak když nemrdáme. Je to jak v amerických mainstreamových filmech – celý film je o lásce dvou lidí, kteří si pak zašukají v minutové scéně, kde je záběr na rameno a prostěradlo…fadeout…

Princip tohoto počínání je jednoduchý. Usměrnění nesmírně potentní sexuální energie pro ovládání. Je to jako vzít feťákům herák a potom jím poprašovat všechno kolem, aby se nikdy úplně nesjeli, ale čichali jak pátrací psi…sex prodává…utáhněte kohoutek u zdroje a přesměrujte…

Tuhle jsem jel s profesorem Gulášem z výletu na kole a jeli jsme kolem reklamy na prací prášek, kde drží kurvička nanuka s tím nejlascivnějším výrazem, drží nanuka jako čuráka. Všechno se mi v hlavě popletlo – dostal jsem chuť na nanuka, chuť potrestat kurvičku za její vyzývavost pořádným šukem, představil jsem si místo nanuka svoje péro a pak jsem se dozvěděl něco o pracím prášku, jehož značku si nepamatuju, ale výraz kurvičky se mi vypálil do mozku. Dávejte lidem malé dávky legálních drog, ať žadoní a nevychází z nadrženosti…ať nemají doma dobrý sex a pak ošahávají krabice cereálií…schovejte tu zjevnost…

Kolem nejjednodušších a nejkrásnějších věcí se mlží…císařovy nové šaty…dítě podotkne, že je nahý…jsem to dítě, co podotýká a upozorňuje…

Dostali jsme se opravdu daleko, zakazujeme si navzájem krásy a požitky života a kdyby si náhodou někdo dovolil být šťastný, postaráme se o to, abychom mu to pěkně zkurvili.

Jdu si pustit nějaké hezké skladby o mrdání. Miluji je a dnes půjdu do studia a možná nějaké další vytvořím.

May the sex be with you.

Kdo si neumí užít sám sebe v ložnici v soukromí, bude nešťastný. Kdo mu to neumožňuje, ať jde do prdele a zavře za sebou dveře.

ďurech